Spandoeken

Een spandoek is een aantrekkelijk reclamemedium. Voor makelaars bijvoorbeeld kan een spandoek op een gevel van een verkoopobject een aantrekkelijke promotie zijn, maar ook voor de aankondiging van evenementen of als reclameobject op een beursstand is het zeer geschikt. Het is eenvoudig op te bergen tot een volgend evenement en teksten zoals data kunnen eventueel worden aangepast, zodat u hetzelfde doek kunt hergebruiken.

Wij maken zelf de spandoeken op elke gewenste maat en kunnen ze voorzien van bijvoorbeeld spanringen. Onze full color printer kan direct op spandoek printen, waardoor het resultaat er professioneel uitziet.

Daarnaast kunnen wij buizenframes op elke gewenste maat leveren, die zowel vrijstaand als tegen een achterwand gemonteerd kunnen worden. Doeken kunnen zo eenvoudig verwisseld worden voor bijvoorbeeld promotionele acties.

Naast buizenframes zijn er ook andere oplossingen om doeken te presenteren. Voor kleinschaliger gebruik hebben wij rolbanier systemen, waarin een doek wordt opgerold en kan worden neergezet op bijvoorbeeld beursstands, of bij evenementen. Op deze manier kan het doek eenvoudig worden opgeborgen en opgebouwd. Vraag naar de brochure voor meerdere presentatieoplossingen.
Get Adobe Flash player

U heeft niet de benodigde versie van Adobe Flash Player

Klik hier om de foto's van spandoeken alsnog te bekijken.
sitemap